آنچه مدیر عامل باید بداند

مشخصات مدیر عامل بین عامه مردم به این گونه ترسیم شده که فردی است آراسته  که جزء دادن دستور و امضاء اسناد ،  مدیر عامل کار و مسئولیت دیگری ندارد . در حالیکه مدیر عامل علاوه بر لزوم داشتن دانش و تجربه دارای مسئولیت های سنگینی است که ذیلا به پاره ای از آن می پردازیم.

  • مدیر عامل حتی اگر دارای اکثریت سهام شرکت باشد بهتر است بداند که مالک اموال و دارایی شرکت نمی باشد و وجود اموال در اختیار وی صرفا بعنوان امانت بوده و مدیر عامل مسئولیت امین را دارد.
  • مدیر عاملان باید بدانند امضاء چک در بر دارنده مسئولیت کیفری و حقوقی برای آنها است و همچنین امضاء اسناد تسهیلات بانکی علاوه بر اینکه شرکت را مدیون میکند مدیر عامل را نیز به بانکها بدهکار می نماید.
  • هنگامی که شرکت دچار مسائل حقوقی میگردد مدیر عامل فقط باید اقدام به طرح شکایت و تلاش جهت احقاق حق نماید و بداند مسئولیت مدیر بر مبنای اقدام استوار است . و نتیجه نقشی در آن ندارد. و عدم اقدام حسب مورد می تواند مدیر را در معرض مشکلات حقوقی قرار دهد.
  • مدیر عامل نمی تواند از اموال شرکت به نفع شخص خود بهره برداری نمایدو عملکرد مالی مدیر عامل باید بسیار شفاف مستند به اسناد مالی قانونی و معتبر باشد و بذل و بخشش اموال شرکت و یا پرداخت های نقدی، عملکرد مالی مدیر عامل را از شفافیت خارج و در صورت شکایت سهامداران وی را در معرض خطر جدی پیگرد قانونی  قرار میدهد .

دفتر حقوقی داعی حق و همکاران

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

988 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>